Välkommen som medlem eller fadder

Vi söker ständigt fler medlemmar till vår förening. Ju fler vi blir, desto större möjligheter finns det att kunna aktivera oss på olika sätt, samtidigt som vi på ett mera tydligt och enhetligt sätt kan förmedla våra kunskaper om elefanternas utsatta situation till allmänheten. Elefanternas utsatthet ökar dessvärre på grund av människans tjuvjakt i takt med elefantbetarnas ökade värde på den illegala marknaden. En elefant dödas var 15:e minut för sina betar.

Andra problem är kampen om marken mellan elefanterna och den ökande befolkningen. Vi arbetar även mot att elefanter tvingas leva på cirkusar och zoo eller att de utnyttjas inom turismen, till exempel för elefantridning.

Medlemsavgift 2024

  • Vuxen: 280 kr
  • Ungdom (under 15 år): 140 kr
  • Pensionär: 140 kr

I medlemsavgiften ingår två tidningar per år samt nyhetsbrev.

Så här blir du medlem

  • Sätt in årsavgiften på plusgirokonto 499 00 75 – 6  (kom ihåg att att ange namn och adress).
  • Uppge gärna om du vill ha utskick via post eller e-mail.
  • Vi tar även emot betalning via Swish : 1235206875

Vi tar även emot donationer till föreningen. Inga belopp är för små.

 

 

Bli fadder till Mzinga

Vi har ett samarbete sedan 1989 med Sheldrick Wildlife Trust i Kenya, där vi nu har vår egen fadderelefant, Mzinga, på elefantbarnhemmet utanför Nairobi. Som fadder får du regelbundet uppdateringar och bilder på henne. Du kan också välja att ge bort fadderskap i present.

Så här blir du fadder

För att bli fadder och se Mzinga växa upp bidrar du med minst 480 kr per år. Vårt särskilda Pg för fadderinbetalningar är 184 65 65 – 8.

Hör av dig via kontaktformuläret eller maila till elefanter@forsvaraelefanterna.nu för att anmäla att du vill vara fadder.