Välkommen som medlem!

Vi söker ständigt fler medlemmar till vår förening. Ju fler vi blir, desto större möjligheter finns det att kunna aktivera oss på olika sätt, samtidigt som vi på ett mera tydligt och enhetligt sätt kan förmedla våra kunskaper om elefanternas utsatta situation till allmänheten. Elefanternas utsatthet ökar dessvärre på grund av människans tjuvjakt i takt med elefantbetarnas ökade värde på den illegala marknaden. En elefant dödas var 15:e minut för sina betar.

Andra problem är kampen om marken mellan elefanterna och den ökande befolkningen. Vi arbetar även mot att elefanter tvingas leva på cirkusar och zoo eller att de utnyttjas inom turismen, till exempel för elefantridning.

 

 

 

Medlemsavgift 2020 Vuxen 250 kr, ungdom (under 15 år) & pensionär 125 kr. Detta inkluderar två tidningar per år samt nyhetsbrev.

För att bli medlem, sätt in pengar på föreningens plusgirokonto 499 00 75 – 6 (glöm ej att ange ditt namn och adress!). Uppge gärna om du vill ha utskick via post eller e-mail.

 

Vi tar även emot donationer till föreningens arbete. Inga belopp är för små.

Bli fadder till Ziwadi

Vi har ett unikt samarbete med Sheldrick Wildlife Trust i Kenya där vi har vår egen fadderelefant på elefantbarnhemmet i Nairobi.

Som fadder betalar du minst 440 kr per år och du får då regelbundna uppdateringar och bilder på henne.

Hör av dig via kontaktformuläret eller maila elefanter@forsvaraelefanterna.nu

Film från Ziwadis räddning: https://youtu.be/iBU9hW0Gm9I